SOS zwerfhonden Servië help ons helpen

over ons

SOS zwerfhonden Servië is een kleine organisatie bestaande uit een aantal dierenvrienden die zich inzetten voor het welzijn van zwerfhonden in Servië. De meer dan 60 honden en 10 katten waar wij ons voor inzetten verblijven in particuliere opvang.

Een aantal keren per jaar reizen wij naar Servië. Een lange reis waarbij we onze wagens volgeladen hebben met goederen voor de opvang. Tijdens ons verblijf werken wij mee in de opvang en bezoeken wij de honden en katten die elders in opvang verblijven. Samen met vrienden in Servië werken we mee aan sterilisatie projecten en educatie.

in memoriam

We zijn zeer getroffen door het overlijden van Svetlana op 18 november 2018. Een bijzondere vrouw die alles deed om de dieren op te kunnen vangen, hen een veilige plaats, een warm mandje en een vol buikje gaf. Meer dan ooit hebben door het overlijden van Svetlana de dieren nu uw hulp hard nodig. Daarom zijn we nog harder dan voorheen op zoek naar gastgezinnen, sponsors of - dat zou helemaal prachtig zijn - een blijvend warm huis voor haar honden en katten.

Svetlana Malkic